TC-RK3588 kehityslautakunta

TC-RK3588 kehityslautakunta

Rockchip RK3588 uuden sukupolven 8-ytimisellä 64-bittisellä prosessorilla toimivaan kehityslevyyn voidaan konfiguroida jopa 32 Gt RAM-muistia. Se pystyy 8K-videon koodaukseen ja dekoodaukseen, ja se tarjoaa erilaisia ​​liitäntöjä, jotka tukevat useita kiintolevyjä, Gigabit Ethernetiä, WiFi6:ta, 5G/4G-laajennusta ja erilaisia ​​videotuloja ja -lähtöjä. Se tukee myös erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä. Tätä kehityslevyä voidaan käyttää ARM PC:ssä, reunalaskentassa, pilvipalvelimessa, älykkäässä NVR:ssä ja muilla aloilla.

Tuotetiedot

TC-RK3588 kehityslautakunta

Rockchip RK3588 uuden sukupolven 8-ytimisellä 64-bittisellä prosessorilla toimivaan kehityslevyyn voidaan konfiguroida jopa 32 Gt RAM-muistia. Se pystyy 8K-videon koodaukseen ja dekoodaukseen, ja se tarjoaa erilaisia ​​liitäntöjä, jotka tukevat useita kiintolevyjä, Gigabit Ethernet, WiFi6, 5G/4G

laajennus ja erilaisia ​​videotuloja ja -lähtöjä. Se tukee myös erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä. Tätä kehityslevyä voidaan käyttää ARM PC:ssä, reunalaskentassa, pilvipalvelimessa, älykkäässä NVR:ssä ja muilla aloilla.


Uuden sukupolven AIoT SoC RK3588

RK3588 on Rockchipin uuden sukupolven lippulaiva AIoT SoC, jossa on 8nm litografiaprosessi. Varustettu 8-ytimisellä 64-bittisellä prosessorilla, sen taajuus on jopa 2,4 GHz. Se on integroitu neliytimiseen ARM Mali-G610 MP4 -grafiikkasuorittimeen ja sisäänrakennettuun tekoälykiihdytys-NPU:hun, ja se tarjoaa 6Tops-laskentatehoa ja tukee valtavirran syväoppimiskehyksiä. Tehokas RK3588 voi tarjota enemmän optimoitua suorituskykyä erilaisissa tekoälysovellusskenaarioissa.


8K-videon koodaus ja dekoodaus

RK3588-kehityskortti tukee 8K@60fps H.265/VP9-videon dekoodausta ja 8K@30fps H.265/H.264-videokoodausta, ja tukee myös koodausta ja dekoodausta samanaikaisesti – saavuttaa jopa 32-kanavaisen 1080P- ja fps-dekoodauksen@3016 -kanava 1080P@30fps koodaus. Vahva videokoodaus- ja dekoodausominaisuus mahdollistaa 8K HD -näytön ja herkän kuvanlaadun.


Supersuuri 32GB RAM

Jopa 32 Gt supersuuria RAM-muistia voidaan määrittää, mikä ylittää edellisen RAM-muistin rajan ja tarjoaa nopeamman vastenopeuden. Se voi täyttää sovellusvaatimukset tuotteille, joissa on suuri RAM-muisti ja suuri tallennustila.


Monikanavainen tulo ja lähtö

HDMI 2.1/eDP1.3/MIPI-DSI/DP1.4/BT.1120-monikanavavideolähdön ja HDMI RX2.0/MIPI-CSI/DVP-videotuloliitäntöjen ansiosta se tukee monikanavaista 8K-videolähtöä ja 4K-videota tulo – jopa seitsemän näyttöä eri näytöillä voidaan saavuttaa. Integroitu 48 megapikselin ISP HDR:llä


Vahva verkkoviestintäkyky

Integroituna PCIe3.0/GMAC/SDIO3.0/USB3.0:aan, se voidaan laajentaa monikanavaiseen Gigabit Ethernetiin, WiFi 6/Bluetoothiin, 5G/4G LTE:hen, mikä mahdollistaa nopeamman verkkoviestinnän.


Useita kiintolevyjä, valtava kapasiteetti

Se tukee useiden PCIe3.0/SATA3.0 SSD/HDD-massamuistilaitteiden laajentamista samanaikaisesti, mikä tekee siitä todellisuutta, että laitetta voidaan helposti laajentaa TB-tallennuskapasiteetilla.


Lisää käyttöliittymiä lisää mahdollisuuksia

Se on varustettu PCIE3.0-, SATA3.0-, I2S-, I2C-, CAN-, UART-, SPDIF-, SDIO3.0-, MIPI-CSI-, MIPI-DSI-, USB3.0-, USB2.0-, SPI-, GPIO- ja muilla laajennuksilla käyttöliittymät.


Tehokas ITX-emolevy

Pienikokoinen RK3588-kehityskortti, jossa on standardi MXM3.0-314P-liitäntä, voidaan yhdistää taustalevyyn täydelliseksi, suorituskykyiseksi ITX-emolevyksi, jossa on monipuolisemmat laajennusliitännät, joita voidaan soveltaa suoraan erilaisiin älytuotteisiin nopeuttamaan. tuotekehitysprosessia.


Taustalevyn viitesuunnittelu tarjotaan

Taustalevyn viitesuunnittelu ja täydelliset tekniset tiedot tarjotaan, jotta käyttäjät voivat tehokkaasti jatkaa toissijaista kehitystä luodakseen nopeasti itsenäisiä ja hallittavia tuotteita.


Tukee erilaisia ​​käyttöjärjestelmiä

Android 12.0, Ubuntu Desktop -versio ja palvelinversio, Debian11, Buildroot, Kylin ja UOS ovat tuettuja. Ja se tukee RTLinuxia ja tarjoaa erinomaisen reaaliaikaisen suorituskyvyn. Myös UEFI Boot on saatavilla. Vakaa ja luotettava toiminta tarjoaa turvallisen ja vakaan järjestelmäympäristön tuotetutkimukselle ja tuotannolle.


Runsaat resurssit

Tarjolla on SDK:ta, opetusohjelmia, teknisiä asiakirjoja ja kehitystyökaluja, mikä tekee kehityksestä yksinkertaisempaa ja kätevämpää.


Laaja valikoima sovelluksia

RK3588-kehityslevyä voidaan käyttää reunalaskennassa, pilvipalvelimessa, ARM PC:ssä, älykkäässä NVR:ssä, älykkäässä ohjaamossa, älykkäässä videoseinässä, AR/VR:ssä, huippuluokan tabletissa, monilinssisessä kamerassa, älyautossa ja muilla aloilla. RK3588-kehityslevyä voidaan käyttää reunalaskennassa, pilvipalvelimessa, ARM PC:ssä, älykkäässä NVR:ssä, älykkäässä ohjaamossa, älykkäässä videoseinässä, AR/VR:ssä, huippuluokan tabletissa, monilinssisessä kamerassa, älyautossa ja muilla aloilla.


Hot Tags: TC-RK3588 Development Board, valmistajat, toimittajat, Kiina, osta, tukkumyynti, tehdas, valmistettu Kiinassa, hinta, laatu, uusin, halpa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet