Historiamme

Ammatillinen T & K -tiimi, joka on omistettu ARM: lle

Yli kymmenen vuoden kokemus kehityksestä


Meidän tehdas

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd, ARM-alustan kehityskorttiteknologiaratkaisun toimittaja, on myös erikoistunut valmistaja, joka on sitoutunut ohjelmistojen ja laitteistojen kehittämiseen, tuotantoon ja lisäarvopalveluihin sulautetulla alueella, kun se perustettiin.


Runsaalla kokemuksella kehityskorttiteollisuudesta, teknisellä vahvuudella, hyvillä sisäisillä hallintokäytännöillä, ammattitaitoisilla insinööreillä, maailmanlaajuisella hapettumisella, hankintaverkostolla Thinkcore tarjoaa ammattimaista, erinomaista ja nopeaa myynnin jälkeistä palvelua, myynnin jälkeistä palvelua ja teknistä tukea.


Monet Manner -Kiinan asiakkaat ovat olleet hyviä kumppaneita kanssamme. Asiakkaat voivat vastata meille tekniikasta ja koko sovellusratkaisusta. Se voi säästää paljon aikaa ja kustannuksia tullessaan uusille markkinoille liiketoimintamahdollisuuden hyödyntämiseksi.


Perustuu 32- ja 64-bittiseen ARM-prosessoriin, jota käytetään laajalti sulautetussa teollisuudessa, Thinkcore-virtaviivainen piirisuunnittelu, ohjaa laitteistokustannuksia tiukasti ja yhdistää käyttöjärjestelmät, kuten Android, Linux, Ubuntu, Debian, vapauttaakseen erinomaisia ​​ratkaisuja tehtaille ja T & K-toiminnalle laitoksille.


Keskittynyt Rockchip -sulautettuun ARM -kehitysalustaan, jossa on prosessorit, kuten RK3399, PX30, RK3288, RK1808, RV1109/RV1126, RK3568, RK3566, RK3588 jne.


Asiakkaat voivat räätälöidä ammattimaisia ​​ratkaisuja, mukaan lukien laitteistoalustan suunnittelu (kaavamainen ja PCB -suunnittelu ja BOM), käyttöjärjestelmän mukauttaminen, ohjainten ja sovellusohjelmistojen kehittäminen jne.



Tuotesovellus

Räätälöityjä kehitystauluja käytetään laajalti teollisuudessa, tekoälyssä, Aiotissa, rahoituksessa, lentoasemalla, tullissa, poliisissa, sairaalassa, kodissa, koulutuksessa, kulutuselektroniikassa, NVR: ssä, IPC: ssä jne.



Tuotantolaitteet

SMT -kone; Automaattinen painokone; Röntgen; AOI;