RK3566 Yksilevyisen tietokoneen emolevy TP-0n

RK3566 Yksilevyisen tietokoneen emolevy TP-0n

Thinkcore on johtava Kiinan RK3566 yksilevyisen tietokoneen emolevyn TP-0n valmistaja ja toimittaja. RK3566 Single Board Computer , Embedded Single Board Computers, IoT Single Board Computers.Thinkcore Technology Co., Ltd. on tekninen yritys, joka keskittyy sulautettujen laitteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin. Toimitamme laadukkaita RK3566 yksilevytietokoneita. Odotamme saavamme pitkäaikaisen kumppanisi Kiinassa.

Tuotetiedot

Thinkcore on johtava Kiinan RK3566 yksilevyisen tietokoneen emolevyn TP-0n valmistaja ja toimittaja. Sbc:ssämme on SOC, joka sisältää neliytimisen Cortex-A55-prosessorin, Mali G52 2EE -näytönohjaimen ja erittäin energiatehokkaan NPU:n, jossa on kaksikaistainen WIFI+BT4.2 langaton moduuli, HDMI, USB2.0 Type-C, oheislaitteet, kuten MIPI-näytöt ja kamerat, 40Pin-nastat on varattu.

Ylivoimaisen suorituskyvyn ja useiden koulutuksen, kaupallisten sovellusten, teollisuuden ohjauksen ja muiden alojen kattavien tuotelinjojen ansiosta sillä on laaja valikoima sovellusskenaarioita:

Korttitietokone: toimisto, ohjelmointikehitys, kotiviihde, ohjelmointikoulutus jne.

Linux-palvelin: yksityinen pilvi, pehmeä reititin, NAS, henkilökohtainen WEB-palvelin jne.

Älykäs kodin keskus: TV-laatikko, älykodin ohjaus, anturitietojen analyysi, turvavalvonta jne.

Teollistuminen: elektroniset mainostaulut, myyntiautomaatit, robotit, droonit jne.

Sulautettu kehityskortti: nopeuttaa sulautetun projektin todentamista ja kehitystä.


Tarjoamme paljon tietoa ja versioita laitteistosta järjestelmiin, opetusmateriaaleihin ja sovelluksiin erittäin monipuolisesti:

Laitteisto: pääohjaus eri suorituskyvyllä, oheisliitäntä, tallennuskapasiteetti, levyn koko.

Järjestelmä: Tuki Ubuntu, Debian, OpenWrt, Android, OpenHarmony ja muita järjestelmiä.

Oppimateriaalit: Tarjoa useita opetusmateriaaleja, jotka kattavat puhtaat sovelluskerroksen käyttäjät ja järjestelmäkehityksen käyttäjät, kuten Python, Qt, Android-sovelluskehitys, Linux-järjestelmän käyttö ja ydin, ajurit, kuvantuotanto.

Sovellus: Anna sovellusesimerkkejä ylemmästä kerroksesta, kuten C/Pythonin avulla ohjaamaan erilaisia ​​ROS-robottijärjestelmään perustuvia laitteisto- ja sovelluskehityksiä.

Täydelliset avoimen lähdekoodin materiaalit: Saatavilla on täydellinen lähdekoodi, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tuoteoppaat, järjestelmän lähdekoodit, kaavamaiset pakkauskirjastot, erilaiset korkealaatuiset Linux-kehitysoppaat jne. Jopa aloittelijat sulautetussa teollisuudessa, jotka ovat uusia alalla, voivat Suorita kehitys loppuun opetusohjelmiemme mukaisesti, ja kokeneille sulautetuille veteraaneille se voi nopeuttaa tuotteiden toissijaista kehitysprosessia.




Hot Tags: RK3566 Single-board Computer Emolevy TP-0n, Valmistajat, Toimittajat, Kiina, Osta, Tukkumyynti, Tehdas, Valmistettu Kiinassa, Hinta, Laatu, Uusin, Halpa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet