Luban Cat RK3566 Single Board Computer Development Board

Luban Cat RK3566 Single Board Computer Development Board

Thinkcore Technology on Kiinan johtava Luban Cat RK3566 Single Board Computer Development Boardin valmistaja. Thinkcore Technology Co., Ltd. on tekninen yritys, joka keskittyy sulautettujen laitteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin. Toimitamme laadukkaita RK3566 yksilevytietokoneita. Odotamme saavamme pitkäaikaisen kumppanisi Kiinassa.

Tuotetiedot

Thinkcore Technology on Kiinan johtava Luban Cat RK3566 Single Board Computer Development Boardin valmistaja. LubanCat on Linux- ja Android-korttitietokonesarja. Tässä korttitietokonesarjassa on runsas laitteistovalikoima, hyvä sopeutumiskyky käyttöjärjestelmään, suuri määrä avoimen lähdekoodin opetusmateriaaleja ja yksinkertainen sovelluskehitys.

Ylivoimaisen suorituskyvyn ja useiden koulutuksen, kaupallisten sovellusten, teollisuuden ohjauksen ja muiden alojen kattavien tuotelinjojen ansiosta sillä on laaja valikoima sovellusskenaarioita:

Korttitietokone: toimisto, ohjelmointikehitys, kotiviihde, ohjelmointikoulutus jne.

Linux-palvelin: yksityinen pilvi, pehmeä reititin, NAS, henkilökohtainen WEB-palvelin jne.

Älykäs kodin keskitin: TV-ruutu, älykodin ohjaus, anturitietojen analyysi, turvavalvonta jne.

Teollistuminen: elektroniset mainostaulut, myyntiautomaatit, robotit, droonit jne.

Sulautettu kehityskortti: nopeuttaa sulautetun projektin todentamista ja kehitystä.


LubanCat-sarjan tietokoneet tarjoavat runsaasti tietoa ja versioita laitteistosta järjestelmiin, opetusmateriaaleihin ja sovelluksiin erittäin monipuolisesti:

Laitteisto: pääohjaus eri suorituskyvyllä, oheisliitäntä, tallennuskapasiteetti, levyn koko.

Järjestelmä: Tuki Ubuntu, Debian, OpenWrt, Android, OpenHarmony ja muita järjestelmiä.

Oppimateriaalit: Tarjoa useita opetusmateriaaleja, jotka kattavat puhtaat sovelluskerroksen käyttäjät ja järjestelmäkehityksen käyttäjät, kuten Python, Qt, Android-sovelluskehitys, Linux-järjestelmän käyttö ja ydin, ajurit, kuvantuotanto.

Sovellus: Tarjoa erilaisia ​​sovellusesimerkkejä ylempään kerrokseen, kuten C/Pythonin käyttö erilaisten laitteistojen ohjaamiseen, ROS-robottijärjestelmään perustuva sovelluskehitys.


Täydelliset avoimen lähdekoodin materiaalit, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuoteoppaat, järjestelmän lähdekoodit, kaavamaiset pakkauskirjastot, erilaiset laadukkaat Linux-kehitysoppaat jne. Jopa aloittelijat sulautettujen laitteiden alalla, jotka ovat uusia alalla, voivat suorittaa kehitystyön loppuun meidän ohjeidemme mukaisesti. opetusohjelmia, ja kokeneille sulautetuille veteraaneille se voi nopeuttaa tuotteiden toissijaista kehitysprosessia.


Johdatus LubanCat-RK-sarjan levyihin

Luban Cat-Rockchip (LubanCat-RK) -sarja on sarja korttitietokoneita, jotka perustuvat korkean suorituskyvyn Rockchipin prosessoreihin. Luban Catin erinomaisen suorituskyvyn ja usean tuotelinjan strategian ansiosta se voi kattaa monenlaisia ​​skenaarioita.

LubanCat-RK-sarja sisältää kolme alasarjaa, seuraavat 4 tuotetta käyttävät RK3566:ta pääsiruna.


LubanCat-Zero-sarja: käytä RK3566-prosessoria

LubanCat-Zero-W(Wireless): Tehokas minikortti, jossa on 802.11b/g/n/ac+BT4.2 langaton moduuli ja pieni koko, tarkoitettu valmistajille ja lähtötason kehittäjille korkean kustannustehokkuuden ansiosta.


LubanCat-Zero-N(Network): Tehokas minikortti, jossa on Gigabit Ethernet -portti ja pieni koko, kustannusoptimoitu, suunnattu valmistajille ja lähtötason kehittäjille ja erittäin kustannustehokas.


LubanCat-1-sarja: käytä RK3566-prosessoria

LubanCat-1: All-in-one-kortti, jossa on tasapainoinen kokoonpano, pieni koko, tehokas suorituskyky ja korkea kustannustehokkuus.


LubanCat-1N: Kaksoisverkkoporttiversio, joka keskittyy verkkokäsittelyyn, voidaan käyttää älykkään yhdyskäytävänä OpenWrt-järjestelmän kanssa.
Hot Tags: Luban Cat RK3566 Single Board Computer Development Board, valmistajat, toimittajat, Kiina, osta, tukkumyynti, tehdas, valmistettu Kiinassa, hinta, laatu, uusin, halpa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet