Luban Cat RK3568 Single Board Computer Development Board

Luban Cat RK3568 Single Board Computer Development Board

Thinkcore Technology on Kiinan johtava Luban Cat RK3568 Single Board Computer Development Boardin valmistaja. Thinkcore Technology Co., Ltd. on tekninen yritys, joka keskittyy sulautettujen laitteiden tutkimukseen ja kehittämiseen, suunnitteluun, tuotantoon ja myyntiin. Toimitamme laadukkaita RK3568 yksilevytietokoneita. Odotamme saavamme pitkäaikaisen kumppanisi Kiinassa.

Tuotetiedot

Thinkcore Technology on Kiinan johtava Luban Cat RK3568 Single Board Computer Development Boardin valmistaja. LubanCat on Linux- ja Android-korttitietokonesarja. Tässä korttitietokonesarjassa on runsas laitteistovalikoima, hyvä sopeutumiskyky käyttöjärjestelmään, suuri määrä avoimen lähdekoodin opetusmateriaaleja ja yksinkertainen sovelluskehitys.


Ylivoimaisen suorituskyvyn ja useiden koulutuksen, kaupallisten sovellusten, teollisuuden ohjauksen ja muiden alojen kattavien tuotelinjojen ansiosta sillä on laaja valikoima sovellusskenaarioita:

Korttitietokone: toimisto, ohjelmointikehitys, kotiviihde, ohjelmointikoulutus jne.

Linux-palvelin: yksityinen pilvi, pehmeä reititin, NAS, henkilökohtainen WEB-palvelin jne.

Älykäs kodin keskus: TV-laatikko, älykodin ohjaus, anturitietojen analyysi, turvavalvonta jne.

Teollistuminen: elektroniset mainostaulut, myyntiautomaatit, robotit, droonit jne.

Sulautettu kehityskortti: nopeuttaa sulautetun projektin todentamista ja kehitystä.


LubanCat-sarjan tietokoneet tarjoavat runsaasti tietoa ja versioita laitteistosta järjestelmiin, opetusmateriaaleihin ja sovelluksiin erittäin monipuolisesti:

Laitteisto: pääohjaus eri suorituskyvyllä, oheisliitäntä, tallennuskapasiteetti, levyn koko.

Järjestelmä: Tuki Ubuntu, Debian, OpenWrt, Android, OpenHarmony ja muita järjestelmiä.

Oppimateriaalit: Tarjoa useita opetusmateriaaleja, jotka kattavat puhtaat sovelluskerroksen käyttäjät ja järjestelmäkehityksen käyttäjät, kuten Python, Qt, Android-sovelluskehitys, Linux-järjestelmän käyttö ja ydin, ajurit, kuvantuotanto.

Sovellus: Tarjoa erilaisia ​​sovellusesimerkkejä ylempään kerrokseen, kuten C/Pythonin käyttö erilaisten laitteistojen ohjaamiseen, ROS-robottijärjestelmään perustuva sovelluskehitys.


Täydelliset avoimen lähdekoodin materiaalit, mukaan lukien mutta ei rajoittuen tuoteoppaat, järjestelmän lähdekoodit, kaavamaiset pakkauskirjastot, erilaiset laadukkaat Linux-kehitysoppaat jne. Jopa aloittelijat sulautettujen laitteiden alalla, jotka ovat uusia alalla, voivat suorittaa kehitystyön loppuun meidän ohjeidemme mukaisesti. opetusohjelmia, ja kokeneille sulautetuille veteraaneille se voi nopeuttaa tuotteiden toissijaista kehitysprosessia.LubanCat-RK-sarjan korttien esittelyLuban Cat-Rockchip (LubanCat-RK) -sarja on sarja korttitietokoneita, jotka perustuvat Rockchipin korkean suorituskyvyn prosessoreihin. Luban Catin erinomaisen suorituskyvyn ja usean tuotelinjan strategian ansiosta se voi kattaa monenlaisia ​​skenaarioita.


LubanCat-RK-sarja sisältää kolme alasarjaa, seuraavat 4 tuotetta käyttävät RK3568:aa pääsiruna

LubanCat-2-sarja: käytä RK3568-prosessoria

LubanCat-2: All-in-one-kortti, jossa on tasapainoinen kokoonpano, pieni koko, tehokas suorituskyky ja vahva skaalautuvuus.


LubanCat-2N: 4 verkkoporttiversiota, joka keskittyy verkkokäsittelyyn, voidaan käyttää älykkäänä yhdyskäytävänä OpenWrt-järjestelmän kanssa.


LubanCat-2 Golden finger SBC : Luban cat 2 teollinen luokka RK3568J kaupallinen laatu RK3568 tekoäly AI emolevy ARM-kehityslevy4 verkkoporttiversio, joka keskittyy verkon käsittelyyn, voidaan käyttää älykkäänä yhdyskäytävänä OpenWrt-järjestelmän kanssa.

Luban cat 2 teollisuuslaatu RK3568J sbc-levy


Luban cat 2 teollisuuslaatu RK3568J sbc-levy


Ero RK3568:n ja RK3566:n välillä

Verrattuna RK3566-prosessoriin, RK3568-prosessorilla on korkeampi päätaajuus, enemmän oheislaitteita ja tehokkaampi suorituskyky.

RK3568 tukee jopa kolmea eri näyttöä, kun taas RK3566 tukee vain MIPI- tai HDMI-näyttöä.

Vaikka RK3566-prosessorilla on samat suorittimen ja grafiikkasuorittimen tekniset tiedot kuin RK3568-prosessorilla, siitä on tullut erittäin kustannustehokas kalliiden oheislaitteiden IP-osoitteiden puuttumisen vuoksi.Hot Tags: Luban Cat RK3568 Single Board Computer Development Board, valmistajat, toimittajat, Kiina, osta, tukkumyynti, tehdas, valmistettu Kiinassa, hinta, laatu, uusin, halpa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet