TC-RV-1126 IPC50-levy

TC-RV-1126 IPC50-levy

Internet Protocol -kamera tai IP-kamera on eräänlainen digitaalinen videokamera, joka vastaanottaa ohjaustietoja ja lähettää kuvatietoja IP-verkon kautta. Niitä käytetään yleisesti valvontaan, mutta toisin kuin analogiset suljetut televisiokamerat (CCTV) ne eivät vaadi paikallista tallennuslaitetta, vain lähiverkkoa. Useimmat IP-kamerat ovat web-kameroita, mutta termi IP-kamera tai verkkokamera koskee yleensä vain niitä, joihin pääsee suoraan verkkoyhteyden kautta.

Tuotetiedot

An

Jotkut IP-kamerat vaativat keskusyksikön tuen

Uusi Developer Board 1126 -kehityskortti on saanut nimensä Rockchip RV1126 SoC:sta, jossa on neliytiminen ARM Cortex-A7 ja RISC-V MCU sekä hermoverkkokiihdytys jopa 2 TOPSin suorituskyvyllä ja jotka tukevat INT8/INT16:ta. TC-RV-1126 IPC50 Board on erittäin suorituskykyinen, monipuolinen, tehokas (2TOPS) yleiskäyttöinen, älykäs integroitu alustakortti.â Levy ei ole vain yksinkertainen kehityskortti, vaan myös alustakortti, jossa on sydänlevy, joka on kytketty board-to-board (BTB) kaksoisuraliitännällä.

Thinkcore on toimittanut TC-RV-1126 IPC50 -kortille 1 Gt RAM-muistia. Levyllä on oletuksena 8 Gt flash-muistia. Niille, jotka haluavat työskennellä suurissa projekteissa, jotka vaativat sisäänrakennetun Wi-Fi-yhteyden, tämä kortti huolehtii siitä 802.11 a/b/g/n/ac -versioiden tuella.


Korkea suorituskyky AI-työkuormille

TC-RV-1126 IPC50 Board saa sisäänrakennetun ydinmoduulin sekä sisäänrakennetun NPU:n ja kuvasignaaliprosessorin, mikä on paras yhdistelmä mille tahansa älykkäälle AI-kameralle korkean suorituskyvyn saavuttamiseksi. Ei pitäisi olla yllättävää, että hallitus keskittyy ensisijaisesti Smart Home-, videoneuvottelu-, videokaappauskortteihin ja langattomiin 4K-projektoreihin liittyviin sovelluksiin.


Tehokas TC-RV-1126 IPC50 -levy

Täydellisen laitteistopohjaisen 14 megapikselin ISP:n ja jälkiprosessorin ansiosta TC-RV-1126 IPC50 Board voi suorittaa useita algoritmeja kaikkien aikojen reaaliaikaisille prosessoinneille, jotka tekevät siitä sopivan älykkäille tekoälykameroille.

NPU:n ja ISP:n lisäksi RV1126 SoC:ssa on 4K H.264/H.265 -kooderi ja -dekooderi, jotka tarvitaan minkä tahansa videotiedoston suoratoistoon sisäänrakennetun Wi-Fi-tuen kautta. Levy saa myös MIPI-DSI-liitännän isäntäprosessorin yhdistämistä varten ja näyttömoduulin, joka pystyy näyttämään Full HD -videota nopeudella 1080P 60 fps.


Mitä seuraavaksi tapahtuu TC-RV-1126 IPC50 -levyllä?

Wi-Fi-yhteyden lisäksi saat myös mahdollisuuden käyttää Bluetooth 4.2/5.0 -versiota lyhyen kantaman langattomaan tiedonsiirtoon. Kuten kaikki kehittäjät, paras käyttöjärjestelmä ohjelmien helppokäyttöisyyteen on Embedded Linux, joka voidaan ottaa tähän SBC:hen.

MIPI-DSI-liitännän lisäksi kameramoduuleita varten on neljä MIPI-CSI-liitäntää. Siinä on myös HDMI-lähtö kaikille näytöille tai näytöille, jotka voidaan liittää yksilevyiseen tietokoneeseen. HDMI-tulomoduulin avulla voit siepata HDMI-ääni-/videotuloa. Tästä on tullut yksi tämän levyn tärkeistä ominaisuuksista, koska useimmat teistä ovat saattaneet huomata, että Raspberry Pi 4 ei ota suoraan HDMI-signaaleja (sitä varten tarvitset sieppauskortin).


TC-RV-1126 IPC50-korttiliitännät

Se voidaan mukauttaa kuljettamaan IMX307/IMX327, IMX335, IMX415 ja muita kameraanturimoduuleja, ja kortti tukee Linuxia, yhtiö lisää myös tarjoavansa SDK:n toissijaisen kehityksen kaikille asiakkaille heidän vaatimustensa täyttämiseksi. Valinnaisen laitteistoasennuksen mukauttamisominaisuuden, joka sisältää suorittimen, muistin, tallennustilan jne., ansiosta se on täydellinen harrastajalle, joka haluaa tutkia kortin ominaisuuksia.Hot Tags: TC-RV-1126 IPC50 Board, Valmistajat, Toimittajat, Kiina, Osta, Tukkumyynti, Tehdas, Valmistettu Kiinassa, Hinta, Laatu, Uusin, Halpa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet