Raspberry Pi -sovitinkortti

Raspberry Pi -sovitinkortti

Osta Raspberry pi -sovitinlevy Thinkcore-yhtiöstä.

Tuotetiedot

Raspberry pi -adapterikortti on Luban cat -sarjan korttitietokoneen laajennusmoduuli, jolla voidaan siirtää vadelmapiirakan MIPI-liitännän näyttö/kamera Luban cat -sarjan korttitietokoneeseen. Ulkonäkökoko on 23*25mm, mikä tuo mukavuutta Lubanin kissan käyttäjille, joilla on jo vastaavat Raspberry pi -tarvikkeet.

Raspberry pi on ARM-pohjainen mikrotietokoneen emolevy, jossa on SD/MicroSD-kortti muistikiintolevynä. Kortin emolevyä ympäröi 1-2-4 USB-liitäntä ja 10 Universe 100 Ethernet -liitäntä (tyypissä A ei ole verkkoporttia). Se voi liittää näppäimistön, hiiren ja verkkokaapelin, ja siinä on analoginen video-TV-lähtöliitäntä ja HDMI HD -videolähtöliitäntä. Kaikki yllä mainitut komponentit on integroitu emolevyyn, joka on vain hieman suurempi kuin luottokortti. Kaikilla tietokoneen perustoiminnoilla voit suorittaa monia toimintoja, kuten laskentataulukoita, tekstinkäsittelyä, pelejä, teräväpiirtovideota ja niin edelleen, kunhan kytket television ja näppäimistön päälle. Raspberry Pi B -mallissa on vain tietokonelevyt, ei muistia, virtaa, näppäimistöä, koteloa tai kaapelia.

Jotkut kehittäjät ovat myös yrittäneet asentaa Windows 10 ARM -version ja Windows 11 ARM -version vadelmapiirakkaan.
Hot Tags: Raspberry Pi -sovitinkortti, valmistajat, toimittajat, Kiina, osta, tukkumyynti, tehdas, valmistettu Kiinassa, hinta, laatu, uusin, halpa

Lähetä kysely

Liittyvät tuotteet