Maailmanlaajuiset piirilevymarkkinoiden näkymät ja ennusteet vuosille 2020-2025

- 2021-07-06-

Painettujen piirilevyjen maailmanlaajuisten markkinoiden odotetaan kasvavan 4,12%: n CAGR-ennustejaksolla (2020-2025); Sen arvo oli 58,91 miljardia dollaria vuonna 2019 ja sen arvioidaan olevan 75,72 miljardia dollaria vuoteen 2025 mennessä.

Markkinoiden kasvu on ollut nopeaa viime vuosina lähinnä kulutuselektroniikkalaitteiden jatkuvan kehityksen ja PCB: iden kasvavan kysynnän ansiosta kaikissa elektroniikka- ja sähkölaitteissa.

Piirilevyjen käyttöönotto kytketyissä autoissa nopeuttaa myös piirilevymarkkinoita. Nämä ovat ajoneuvoja, jotka on täysin varustettu langallisella ja langattomalla tekniikalla, jonka avulla ne voivat helposti muodostaa yhteyden tietokonelaitteisiin, kuten älypuhelimiin. Teknologian avulla kuljettajat voivat avata ajoneuvojen lukituksen, aktivoida etähallintajärjestelmät, tarkistaa sähköautojensa akun tilan ja seurata autojaan älypuhelimilla.

Lisäksi elektronisten laitteiden, kuten älypuhelimien, älykellojen ja muiden laitteiden, kysyntä vauhdittaa myös markkinoiden kasvua. Esimerkiksi älypuhelimien tuottama liikevaihto on 79,1 miljardia dollaria vuonna 2018 ja 77,5 miljardia dollaria vuonna 2019, Consumer Technology Associationin (CTA) tekemän Yhdysvaltain kuluttajateknologian myynnin ja ennusteen tutkimuksen mukaan.

Viime aikoina 3D -tulostus on osoittautunut yhdeksi PCB: n suurimmista innovaatioista. 3D-painetun elektroniikan tai 3D PE: n odotetaan muuttavan tapaa, jolla sähköjärjestelmät suunnitellaan tulevaisuudessa. Nämä järjestelmät luovat 3D -piirejä tulostamalla alusta -aineet kerros kerrokselta ja lisäämällä niiden päälle nestemäistä mustetta, joka sisältää elektronisia toimintoja. Pinta -asennustekniikoita voidaan sitten lisätä lopullisen järjestelmän luomiseksi. 3D PE voi tarjota piirinvalmistusyrityksille ja niiden asiakkaille valtavan teknisen ja valmistusetun, etenkin verrattuna perinteiseen 2D -piirilevyyn.

COVID-19-epidemian myötä piirilevyjen tuotantoon vaikuttivat rajoitukset ja viivästykset Aasian ja Tyynenmeren alueella, erityisesti Kiinassa, tammi-helmikuussa. Yhtiön tuotantokapasiteetti ei ole muuttunut merkittävästi, mutta heikko kysyntä Kiinassa on aiheuttanut joitakin toimitusketjun ongelmia. Semiconductor Industry Association (SIA) huomasi helmikuussa julkaistussa raportissaan COVID-19: n mahdolliset pitkän aikavälin vaikutukset liiketoimintaan Kiinan ulkopuolella. Kysynnän vähenemisen vaikutus heijastuu todennäköisesti yhtiön tulokseen toisella neljänneksellä.

Keskeiset markkinatrendit
Viihde -elektroniikan odotetaan valloittavan merkittävän osuuden markkinoista
Piirilevyjen (PCB) runsaus kaikissa elektronisissa laitteissa, mukaan lukien laskimet ja kaukosäätimet, suuret piirilevyt ja yhä useammin kodinkoneet, edistää markkinoiden kasvua.

Matkapuhelinten kasvavan käytön odotetaan ohjaavan maailmanlaajuisia piirilevymarkkinoita. Esimerkiksi vuoden 2019 alussa lähes jokaisella kotitaloudella (97 prosentilla) oli vähintään yksi matkapuhelin, kun se oli 94 prosenttia vuoden 2014 alussa, Saksan tilastoviraston mukaan. Matkapuhelintilaajien odotetaan kasvavan 5,1 miljardista vuonna 2002 5,8 miljardiin vuonna 2018 ja 2025. (GSM 2019 -raportti). Piirilevyjen (PCB) valmistus on lisääntynyt, kun mobiililaitteista, kuten älypuhelimista, kannettavista tietokoneista ja tableteista, on tullut pienempiä ja kätevämpiä kuluttajille.

Lisäksi markkinasegmentin kasvavan kysynnän vuoksi jotkut markkinaosapuolet vastaavat erityisesti loppukäyttäjien tarpeisiin tarjoamalla useita PCB -eriä.

Esimerkiksi AT&S valmistaa painettuja piirilevyjä älypuhelimissa ja tableteissa ja toimittaa suuria yrityksiä, kuten Apple ja Intel. Lisäksi Apple aikoo tuoda markkinoille kaksi eri kokoa "iPhone SE 2" vuonna 2020. Tuleva iPhone SE 2 -mallin emolevy käyttää todennäköisesti 10 kerrosta pohjalevyn kaltaista piirilevyä (SLP), jonka todennäköisesti valmistaa AT&S .

Lisäksi markkinoiden toimittajat keskittyvät maantieteelliseen laajentumiseen, mikä lisää PCB: n kasvua tällä segmentillä. Esimerkiksi helmikuussa 2020 Applen toimittaja Wistron alkaa pian koota iPhone -piirilevyjä paikallisesti Intiassa. Applen iPhone -piirilevyt valmistettiin ensin ulkomailla ja tuotiin sitten Intiaan. Uudessa strategisessa liikkeessä hallituksen odotetaan päättävän korottaa piirilevyjen kokoonpanotulleja.

Pohjois -Amerikalla odotetaan olevan merkittävä markkinaosuus
Kulutuselektroniikkateollisuuden räjähdysmäisen kasvun myötä esineiden internetin nopea käyttöönotto ja kasvavat sovellukset autoteollisuudessa tunnistetaan avaintekijöiksi, joilla voi olla myönteinen vaikutus piirilevyjen myyntiin alueella. Piirilevyjen laatu ja erinomainen pakkausjoustavuus edistävät niiden menestystä tulevissa yhteenliitäntäratkaisuissa.

Joulukuu 2019 TTM Technologies, Inc., johtava maailmanlaajuinen piirilevytuotteiden, radiotaajuuskomponenttien ja teknisten ratkaisujen valmistaja. Ilmoitti uuden suunnittelukeskuksen avaamisesta New Yorkissa. Sen jälkeen kun I3 Electronics, Inc. on ostanut valmistus- ja immateriaalioikeuksia, yhtiö on palkannut monia I3: n aikaisemmin palkkaamia insinööriasiantuntijoita parantamaan kehittyneitä piirilevyteknologiaominaisuuksiaan ja laajentamaan patenttisalkkuaan ilmailu- ja puolustusteollisuuden uusille sovelluksille. . Huippuluokan kaupalliset markkinat.

Lisäksi markkinoiden toimittajat tekevät strategisia yritysostoja parantaakseen tietokoneidensa ominaisuuksia. Esimerkiksi Summit Interconnect, Inc. ilmoitti äskettäin Summit Interconnectin ja virtaviivaistettujen piirien yhdistelmästä. Streamlinen hankinta laajensi Summitin pääkonttorin kolmeen Kalifornian toimipisteeseen. Virtaviivaistaminen voi parantaa merkittävästi yrityksen piirilevyominaisuuksia tilanteissa, joissa tekniikka ja aika ovat tärkeitä.

Alueen tv -katsojien määrän odotetaan kasvavan online -TV -alustojen, kuten Netflix, Amazon Prime, Google Pay ja Sky Go, käyttöönoton ansiosta. Koska piirilevyjen levittäminen televisioihin lisääntyy, tämä edistää markkinoille tuloa.


Pienen, joustavan elektroniikan kasvava kysyntä on keskeinen suuntaus markkinoilla. Joustavien piirien käytön lisääntyminen elektronisissa puettavissa laitteissa vaikuttaa myönteisesti markkinoihin. Lisäksi suuri kiinnostus taitettavia tai rullattuja älypuhelimia kohtaan luo pian runsaasti mahdollisuuksia keskeisille markkinatoimijoille.


Lisäksi toukokuussa 2019 San Francisco Circuits ilmoitti päivityksestä avaimet käteen -periaatteella oleviin PCB -kokoonpano -ominaisuuksiinsa. Täysi kattava piirilevyjen kokoonpano SFC: n avulla minimoi vastuun osien ostamisesta, materiaalilaskujen (BOM) hallinnoinnista, varastosta ja logistiikasta, joita asiakkaat voivat kohdata työskennellessään piirilevyjen kokoonpanokumppaneiden kanssa.

Kilpailukenttä
Jabil Inc., Wurth Elektronik Group (Wurth Group), TTM Technologies Inc. Sillä on markkinaosuus ja se on sitoutunut laajentamaan asiakaskuntaansa ulkomaille. Nämä yritykset käyttävät strategisia yhteistyöohjelmia kasvattaakseen markkinaosuuttaan ja parantaakseen kannattavuuttaan. Teknologisen kehityksen ja tuoteinnovaatioiden myötä pk -yritykset kuitenkin laajentavat markkinaosuuttaan solmimalla uusia sopimuksia ja avaamalla uusia markkinoita.

Viimeisin teollisuuden kehitys
Maaliskuu 2020 - Zhending Technology Holdings Limited osti Boardtek Electronics Corporationin osakevaihdossa. Vaihdon jälkeen Boardtekista tulee Zhandingin kokonaan omistama tytäryhtiö. Boardtek harjoittaa monikerroksisten piirilevyjen kehittämistä, tuotantoa ja markkinointia keskittyen korkean suorituskyvyn tietojenkäsittelyyn, korkeataajuiseen mikroaaltouuniin ja suurempaan lämmönpoistotehokkuuteen.

Helmikuu 2020-TTM Technologies Inc. ilmoittaa avanneensa Advanced Technology Centerin Chippewa Fallsissa, Wisin osavaltiossa. 40000 neliömetrin laitos osoitteessa 850 Technology Way on kunnostettu tarjoamaan erilaisia ​​huippuluokan PCB-valmistuksia Pohjois-Amerikassa nykyään saatavilla olevia ratkaisuja, mukaan lukien kyky valmistaa pohjalevyn kaltaisia ​​piirilevyjä. TTM osti i3 Electronics, Inc: n (i3) omaisuuden kesäkuussa 2019 ja pian sen jälkeen aloitti laitteen nopean uudistamisen, jonka tuotanto alkaa tammikuussa 2020.