Tehokas ratkaisu Raspberry Pi Benchmarking-RK3566 SBC Single Board -tietokoneeseen

- 2023-12-27-

Jos etsit budjettiystävällistä ja tehokasta yksilevytietokoneratkaisua, älä etsi kauempaa kuin RK3566 SBC. Tämä Rockchip RK3566 SoC:lla toimiva SBC on erinomainen vaihtoehto Raspberry Pi:lle budjettiystävällisessä vaihtoehdossa, joka tarjoaa silti huipputason suorituskyvyn.


RK3566:n ytimessä on 1,8 GHz:n neliytiminen prosessori, jossa on kaksi Cortex-A55-ytimistä ja kaksi Cortex-A75-ytimistä. Tämä kahdella gigatavulla RAM-muistilla ja 16 gigatavulla flash-tallennustilalla varustettu SBC tarjoaa käyttäjille enemmän joustavuutta työskennellä, oppia ja pelata laitteella.


Ohjelmiston osalta RK3566 SBC tukee useita käyttöjärjestelmiä, mukaan lukien Android ja Ubuntu. Haluatpa käyttää sitä mediakeskuksena, tiedostopalvelimena tai kehitysalustana, tämä SBC on monipuolinen ja kustannustehokas ratkaisu, joka ei petä.


Tuotteen ominaisuudet

▶ Pääsiruna käytetään Rockchip RK3566:ta, 22 nm prosessitekniikkaa, 1,8 GHz:n päätaajuus, integroitu neliytiminen 64-bittinen Cortex-A55-prosessori, Mali G52 2EE -grafiikka.

▶Leikkuri ja itsenäinen NPU;

▶1TOPS-laskentatehon ansiosta sitä voidaan käyttää kevyissä tekoälysovelluksissa;

▶Tukee 1-kanavaista 4K60-kehyksen dekoodattua videolähtöä ja 1080P-koodausta;

▶Suuri määrä sisäisiä oheislaitteita, integroitu gigabit Ethernet, USB3.0, USB2.0, HDMI, Mini PCIe, MIPI-näytön liitäntä, MIPI-kameraliitäntä ja muut oheislaitteet, varatut 40Pin käyttämättömät nastat, yhteensopiva Raspberry PI -liitännän kanssa; Levy tarjoaa erilaisia ​​muisti- ja tallennuskokoonpanovaihtoehtoja, vain 85 * 56 mm koko, alhainen virrankulutus, korkea suorituskyky, voi helposti käyttää Linux- tai Android-järjestelmää;

▶Android-, Debain- ja Ubuntu-käyttöjärjestelmäkuvat ovat saatavilla useisiin sovellusympäristöihin.

▶Tarjoa täydellinen SDK-ohjainkehityspaketti, suunnittelukaavio ja muut resurssit, joita käyttäjät voivat helposti käyttää ja toissijainen kehitystyö.

Tuotteen kokotaulukko ja laitteistoresurssit
Tuoteparametrit


Moduuli: TP-1 (1 gigabitin verkkoportilla)


Virtaliitäntä: 5V@3A DC-tulo, Type-C-liitäntä


Pääsiru: RK3566 (neliydin Cortex-A55, 1,8 GHz, Mali-G52)


Muisti: 1/2/4/8GB, LPDDR4/4x, 1056 MHz


Langaton verkko: 802.11ac, kaksikaistainen langaton verkkokortti, jopa 433 Mbps syöttö; Bluetooth tukee BT4.2-protokollaa


HDMI: Mini-hdmi 2.0


Näyttöportti: MIPI-DSI


MIPI-näyttö: käyttöliittymä, voit kytkeä MIPI-näytön


MIPI-CSI-kameraliitäntä: voit liittää OV5648-kameran


USB: Type-C-liitäntä *1(OTG), joka on jaettu virtaliitännän kanssa;


40-nastainen liitäntä:  C-tyypin liitäntä *1 (HOST), jota ei voi käyttää virtalähteenä


Virheenkorjaussarjaportti: Yhteensopiva

Raspberry PI 40Pin -liitännällä, tuki PWM, GPIO, I²C, SPI, UART

toimintoja


TF-koppi: Oletusparametri on 1500000-8-N-1


Tuotesovellus


Älykkäät yhdyskäytävät, henkilökohtainen NAS-tallennus, teollisuusyhdyskäytävän reunalaskenta, koti Gigabit-verkkojen rakentaminen, kämmenlaitteet, älykkäät yritysnäytöt, älykäs vähittäiskauppa, auton keskusohjaus, TV-laatikot (ääni- ja videoviihdesoitin), karaoke, droonit, robotit, kodin turvavalvonta , älykäs koti, älykäs energia, lähtötason kannettavat tietokoneet ja tabletit