Rockchip rv1126, pieni virrankulutus ja korkean suorituskyvyn älykäs ipc-kamera

- 2023-07-05-

Toimialojen, kuten turvavalvonnan, teollisuusautomaation, älykkäiden kaupunkien ja älykkään sairaanhoidon tarpeet ovat edistäneet innovaatioita tekoälyn konenäön alalla. Johtavat laitevalmistajat tekevät yhteistyötä muiden valmistajien kanssa luodakseen tehokkaampia komponentteja ja tarjotakseen käyttäjille enemmän toimintoja. Kehittyneitä piirisarjoja yhdistetään ohjelmistoihin ja laiteohjelmistoihin, jotka tarjoavat nopeamman toiminnan, korkeamman resoluution ja helpomman toteutuksen.
Rockchip tekee yhteistyötä monien yritysten kanssa integroidakseen syväoppimisohjelmistonsa uusiin vision sirutuotteisiin, mikä helpottaa sirun käyttöä ja tuo uusia näköjärjestelmiä markkinoille nopeammin. Tällä hetkellä tuotepuolella RV1109&RV1126 AI vision siru on yksi ROCKCHIPin mestariteoksia.

RV1109&RV1126 on Rockchipin lanseeraama yleiskäyttöinen SoC, joka on suunniteltu erityisesti konenäkösovelluksiin. Integroitu 14M ISP ja 1.2TOPS NPU, tukevat 4K-videokoodausta ja -dekoodausta sekä samanaikaista editointia ja dekoodausta, sitä käytetään pääasiassa älykkäässä suojauksessa, videoviestinnässä ja reunalaskentaskenaarioissa. Tällä hetkellä sitä on käytetty älykameroissa, videoneuvottelukameroissa, kasvojentunnistuslaitteissa ja muissa tuotteissa.