Rochchip Micro 2023 Hongkongin kevään elektroniikkanäyttely kattaa monia älykkään AIoT-laitteiston alueita

- 2023-04-14-
Hongkongin Spring Electronics -näyttely, yksi Aasian suurimmista ja vaikutusvaltaisimmista kulutuselektroniikkanäyttelyistä, pidettiin Grand Hyatt Hong Kongissa 12.-14. huhtikuuta ja palasi offline-tilaan kolmen vuoden poissaolon jälkeen. Rockchip osallistui myös tähän näyttelyyn monien AIoT-siruratkaisujen ja pääteelektroniikkatuotteiden kanssa.

Tässä Hongkongin elektroniikkanäyttelyssä Rockchip perusti neljä näyttelyaluetta AIoT-sovellussuunnan ympärille, jotka ovat konenäön näyttelyalue, autoelektroniikan messualue, kulutuselektroniikan messualue ja teollisuuden sovellusten näyttelyalue.

 
Näiden neljän näyttelyalueen kautta
Näiden neljän näyttelyalueen kautta Rockchip esitteli täyden sarjan AIoT-siruja, mukaan lukien uuden sukupolven AIoT-lippulaivaydin RK3588. Samaan aikaan asiakkaat ympäri maailmaa voivat kokea AIoT-sovellusten koko paikan päällä, joka kattaa kulutuselektroniikan/konenäön/on-board-elektroniikan/älykkään laitteiston ja muut osa-alueet.
   
Konenäkönäyttelyalueella esiteltiin RK3588:lla varustettu reunalaskentapalvelin parantamaan eri visuaalisten sovellusalojen tekoälyn laskentatehoa. Myös RV1126:n visuaalinen ovikello näkyy, tuki kaksoiskameralle, 2K HDR:lle ja kaksisuuntaisille ääniominaisuuksille; Näyttöön tulee myös RK3588:lla varustettu pelilaatikko, joka mahdollistaa reaaliaikaisen vuorovaikutuksen kameran kautta, jolloin käyttäjät voivat kokea sulavia liikkeentunnistuspelejä.Autoelektroniikan messualueella oli esillä erilaisia ​​Rochchip-mikroratkaisuilla varustettuja onboard-tuotteita, kuten henkilöautoratkaisuja, hyötyajoneuvoratkaisuja ja älykkäitä ohjaamoratkaisuja. Paikan päällä esiteltiin RK3588-ytimen ADAS:lla varustettua ajoneuvon näköalgoritmia, joka tunnistaa ajoneuvon etäisyyden ja kohteen tunnistuksen pysäköinnissä esteiden välttämiseksi ja 360 asteen ympärinavigointitoiminnon saavuttamiseksi.


   
Kuluttajaelektroniikan messualueella oli esillä Rockchipin älytoimiston, älyopetuksen ja älykodin sirusovelluksia
Tällä näyttelyalueella oli esillä monia muita tuotteita: ARM PC, kannettava tietokone, toimistokirja, konferenssikaiutin, sanakirjakynä, online-luokan kone, älykäs pöytälamppu, oppimiskone, robotti, lakaisukone ja kehittyvä kulutuselektroniikka, kuten: mobiili suuri -näyttötelevisio, AR/VR.Teollisuuden sovellusten näyttelyalueella Rochchip esitteli RK3588 reunalaskentalaitteita, jotka integroivat 80 RK3588:n, tukee pilvipelejä, pilvimatkapuhelimia, pilvi XR:ää ja muita skenaariosovelluksia; näytettiin myös usean näytön poikkeavat suorat lähetyslaitteet, jotka tukevat useiden alustojen samanaikaista lähetystä ja tukevat erilaisia ​​ammattimaisia ​​suoria lähetyksiä; Tällä näyttelyalueella näytettävät päätelaitteet kattavat teollisuuden, sähkövoiman, koulutuksen, sairaanhoidon ja rahoituksen aloja esimerkein: tehokeskitin, teollisuustabletti, lääketieteellinen tabletti, pankkipaneelikone jne.
Hongkongin elektroniikkanäyttely ei ole vain uusien tuotteiden teknologian vaihto- ja promootiotapahtuma houkutellakseen maailmanlaajuisia asiakkaita, vaan se toivoo myös tarjoavansa käytännöllisempiä AIoT-laskeutumisratkaisuja globaaleille asiakkaille.

Hongkongin elektroniikkanäyttely ei ole vain korkean teknologian vaihto- ja promootiotapahtuma maailmanlaajuisten asiakkaiden houkuttelemiseksi, vaan foorumi tarjota käytännöllisempiä AIoT-laskeutumisratkaisuja globaaleille asiakkaille.