Rockchip Micron seitsemäs Developer Conference rakentaa erilaisia ​​AIoT-sovelluksia koko toimialalle

- 2023-04-04-

7th Developer Conference (RKDC2023), jonka järjestää Rockchip Microelectronics Co., LTD. (jäljempänä "Rockchip Micro") pidettiin Fuzhoussa 23.-24. helmikuuta 2023. Konferenssin teemana "monimuotoiset AIoT-sovellukset" tulkittiin uudelleen käsite "me". Autoelektroniikkaan, kulutuselektroniikkaan ja erilaisiin teollisuuden sovelluksiin keskittyvänä esiteltiin yli 500 Rockchip-mikrosiruihin perustuvaa AIoT-päätetuotetta useilta yhteistyökumppaneilta sekä Rockchip Microchipsin uusia tuotteita, uusia ratkaisuja ja teknologioita.
     


Autoelektroniikan messualueella pääosin rakennettu älykäs ohjaamoratkaisu esiteltiin jälleen evoluution suuntaisesti, ja siinä oli esillä kaikenlaisia ​​Rockchip Micro -järjestelmällä varustettuja ajoneuvotuotteita, jotka kattavat henkilöautojärjestelmän, hyötyajoneuvon järjestelmän ja älykkään ohjaamon. järjestelmä.Henkilöautojen suunnassa RV1103 / RV1106 / RV1109 / RV1126-sirut voivat sopia piilotettujen kojetaulujen, korttityyppisten dashrecorder-laitteiden, erikoisautojen kojetaulujen, streaming media -taustapeilien ja muiden tuotteiden kehittämiseen, joiden ominaisuudet ovat hyvä dynaaminen ja korkea. dynaaminen alue
Sovelluksessa henkilöauto, ydin micro RV1103 RV1106 / RV1109 / RV1126 -sirut soveltuvat piilotettujen ajoneuvojen matkustustietojen tallentimen, korttityyppisen ajoneuvon matkatietojen tallentimen, autojen erikoisajoneuvon matkatietojen tallentimen, taustapeilin suoratoistoon ja muihin tuotteisiin. Hyvän dynaamisen määritelmän ja korkean dynaamisen alueen ominaisuudet Kaikissa siruissa on laskentatehoa, jotka tukevat ADAS-, BSD-, DMS- ja muiden algoritmien käyttöä.
Hyötyajoneuvojen sovelluksessa RV1109 ja RV1126 sirut ovat saaneet valmiiksi uuden GB-osaston vakiokonetuotteen ulkoasun.


Älykkään ohjaamon suunnassa kohtaus esittelee mukaansatempaavia viihdeelämystuotteita: Nreal AR -lasit, joissa on RK3568-siru, jotka voivat toteuttaa 130 tuuman jättiläisnäytön tunteen, Nrealin sisäänrakennettu elektroninen stabilointialgoritmi ja auto, jossa on siru RK3358M siru
Älykkään ohjaamon suuntaan esiteltiin koko auton mukaansatempaavia viihdeelämystuotteita: RK3568-sirulla varustetut Nreal AR -lasit ja Nrealin sisäänrakennettu elektroninen tärinänvaimennusalgoritmi, joka pystyy toteuttamaan 130 tuuman elokuvatunteen.
Energiateollisuuden messualueella oli esillä suuri määrä luokkia, mukaan lukien interaktiivinen VR-monilähetysspektrikone, lääketieteellisen/sängyn tietopääte, etävierailu- ja valvontajärjestelmä/päätelaitteisto, tehokeskittäjä, teollisuuspaneeli, pankkipaneeli, ryhmäpalvelin, kolme -puolustuspaneeli, elektroninen paneeli, TPV/lääketieteellinen paneeli, energianohjain, valtionsalaisuusreititin jne.
Toimisto- ja konferenssinäyttelyalueella näyttelykategorioihin kuuluvat konferenssin iso näyttö, pilvipääte, konferenssin äänilaitteet, konferenssikamera, langaton projektioruutu jne. Mikrotoimisto- ja kokousratkaisujen RK3588, RK3568, RK3566, RK3308 tarjoama suorituskyky parantaa , kaikenlaiset terminaalit ovat erittäin kilpailukykyisiä markkinoilla.Esimerkkinä RK3588:lla varustettu suuri videonäyttö ja neuvottelukamera. sisäänrakennettu super-CPU/GPU-laskentateho tuo käyttäjille sujuvan kokemuksen; kamera tukee 8K-videokoodekkia, 8K-näyttöä ja useita 4K-näyttöjä sekä usean kameran tuloa, jopa 48 miljoonaa kuvankäsittelyä; Tukee ePTZ:tä ja kaukokentän puheentunnistusta; Kameran täysin ekologinen videoneuvottelujärjestelmä on yhteensopiva kolmannen osapuolen videoneuvottelu-APK:n kanssa, kuten Tencent, Dingding, zoom jne.
 
 
RKNN:n gallerioissa ja algoritmien näyttelyalueella oli esillä useita AIoT-siruja, joissa oli sisäänrakennettu NPU-laskentateho, 0,5 Topista, 1 Topista, 2 Topista 6 Topsiin, vastaamaan asiakkaiden tarpeita eri tuotteille Lakaisukone esteiden välttäminen Algoritmi, ADAS, kuolleen kulman tunnistus ja muut sovellukset olivat myös esillä paikan päälläRK3588-näyttelyalueella oli esillä sarja uuden sukupolven lippulaivan AIoT-sirun RK3588 laskeutuvia tuotteita, mukaan lukien huippuluokan tabletit, neuvottelunäytöt, suoratoistolaitteet, reunalaskentapalvelimet, NVR, monisilmäkamerat, Arm PC jne. , joka vahvisti täysin RK3588:n erinomaisen suorituskyvyn ja vakauden.


     
Näyttelyalueella toteutettu kuuden ruudun liitosesittely RK3588-sirun avulla on herättänyt paljon huomiota. Se on luonteeltaan tukea kaikenlaisia ​​kuuden näytön liitoskohtauksia, vapaasti kytkeytyvät 32 splicing-moodiin, joten näyttöä voidaan käyttää näyttelyhallissa, uusissa vähittäiskaupan älykaupoissa ja KTV:ssä.
Älykodin näyttelyalueella näytetään erilaisten järjestelmien kypsät sovellukset älykkään kodin eri kohtauksissa, jotka voidaan jakaa älykkääseen ääneen, älykkääseen lakaisukoneeseen, älykkääseen NAS:iin, teräväpiirtokuvaan jne. Näytöllä on juoksumatto, älykäs kuva runko, NAS, älykäs keskusohjaus, älykäs kytkin, älykäs uuni, älykäs kauneuspeili, lemmikkieläinten ruokintakone, lakaisurobotti, liiketunnistinpelilaatikko jne.


 
RV1126:n keskitetyllä messualueella on esillä RV1126:n saavutukset konenäön alalla. RV1126 tukee 14M starlight ISP:tä ja 4K-koodia ja tarjoaa 2 TNPU:n laskentatehoa, jota käytetään laajalti älykkäissä kameroissa, autoissa, roboteissa, kulunvalvonnassa ja muissa tuotteissa.
Näyttelyalueella esillä oleva voimateollisuuden torninostureiden turvallisuusvalvontaprojekti perustuu RV1126-alustaan ​​ja ottaa käyttöön avoimen lähdekoodin PicoDet-mallin näyttämään torninosturin työolot ja henkilöstöolosuhteet reaaliajassa rakentamisen turvallisuuden varmistamiseksi.


 
Kuluttajaelektroniikan näyttelyalueella on monia tuotteita, mukaan lukien perinteinen kulutuselektroniikka ja sarja opetuselektroniikkatuotteita, kuten sanakirjakynä, online-tuntikone, älykäs pöytälamppu, oppimiskone, kumppanirobotti ja nousevat kulutuselektroniikkatuotteet, kuten muistilehtiö. , mobiilitelevisio, AR/VR jne. Lisäksi se esitti useita AR/VR-prototyyppituotteita, mukaan lukien VR, AR-all-in-one-kone, split-kone, VR-suoralähetyspaketti, panoraamaääniefekti, silmien liikealgoritmi ja 4K@60 VR -näyttömalli jne.
Kuluttajaelektroniikan messualueella sata tuotesovellusta, mukaan lukien perinteinen kulutuselektroniikka ja sarja opetuselektroniikkaa, kuten sanakirjakynä, verkkoluokkakone, älykäs pöytälamppu, oppimiskone, kumppanirobotti ja nousevat kulutuselektroniikkatuotteet, kuten muistilehtiö, mobiili-TV, AR/VR. Lisäksi esiteltiin useita AR/VR-prototyyppituotteita. Sitä paitsi,
Esiteltiin useita AR/VR-prototyyppituotteita, mukaan lukien VR, AR all-in-one -kone, split-kone, VR-suoralähetyspaketti, panoraamaääni, silmien liikealgoritmi ja VR-näyttömalli 4K@60.


 
Operaattorin näyttelyalueella esiteltiin eri tuotteiden älykkään päivityksen saavutuksia, mukaan lukien digiboksi, IPC, pilvipääte, älykaiutin, älykäs ovikello, älykamera ja niin edelleen.Konenäkönäyttelyalueella esiteltiin etu- ja takapään sovelluksia, jotka perustuivat pääasiassa ydinmikrokonenäkökaavioon RV1103 / RV1106 / RV1108 / RV1109 / RV1126 , jotka kattavat IPC:n, sisäänkäyntiportin, älykkään ovenlukon, 3D-rakennevalomoduulin, auton kuvan, käyttämällä sarja punaisen ytimen mikrotutkimusteknologiaa, mukaan lukien tähti-ISP, älykäs algoritmi, pieni teho, älykäs pakkauskoodaus, kiikarifuusioliitos, digitaalinen stabilointi jne.Robottinäyttelyalueella kaikenlaiset älykkäät robotit nousevat johtavaan rooliin. Rockchip RK3288 -järjestelmää on käytetty laajalti hotellipalveluissa, tervetuloa, siivoamisessa, ruoan toimittamisessa, shakin pelaamisessa, tarkastuksessa / turvassa, logistiikan käsittelyssä ja muilla robottisovellusalueilla. Korkeamman suorituskyvyn tuella lippulaivaydin RK3588 on paras valinta uuden sukupolven robottiratkaisuista, se auttaa laajentamaan robottisovellusta ja parantamaan robottiterminaalikumppaneiden tuotekokemusta.Teollisuuden kehityslevyjen näyttelyalueella on esillä yli sata teollista emolevyä ja kehityssarjaa, jotka on varustettu RK3588-, RK3588S-, RK3568-, RK3566-, RK3399-, RK3288-, RV11XX- ja muilla siruilla, joita voidaan soveltaa teollisuusohjaukseen, yritysnäyttöön, koneeseen visio, koulutus, uusi vähittäiskauppa, esineiden internet, reunalaskenta ja muut alat