Varustettu RK3588 ï ¼ älykkäällä suuren näytön julkaisulla, joka nopeuttaa koulutusalan digitaalista muutosta

- 2023-03-30-

Kiinan koulutuksen nykyaikaistamisen kiihtyessä koulutuksen digitalisoinnista on tullut avaintekijä nykyaikaisen koulutusjärjestelmän rakentamisessa. Äskettäin on julkaistu Rockchip Micro RK3588 -lippulaivaytimeen perustuvien täysikokoisten interaktiivisten älykkäiden suuren näytön tablettien RC-sarja, jonka koko on 55 "98" vastaamaan eri skenaarioiden erilaisia ​​vaatimuksia. Tavoitteena on tarjota opettajille ja opiskelijoille. älykkäiden opetus-, johtamis- ja muiden monipuolisten palvelujen avulla ja luodakseen tehokkaan ja vuorovaikutteisen älykkään luokkahuoneympäristön.Perinteisestä, vain esittelyyn käytetystä suuresta näytöstä erottuva RK3588:lla varustettu RC-sarja yhdistää teräväpiirtonäytön, interaktiivisen elektronisen taulun, tietokoneen, television, kaiuttimen ja muut toiminnot yhteen. Ihmisen ja koneen välisellä vuorovaikutuksella, älykkäällä tunnistuksella, oppimisdatan analysoinnilla ja muilla toiminnoilla RK3588:lla varustettu RC-sarja pystyy toteuttamaan sisällön digitalisoinnin ja oppimistilannetietojen toiminnot.

 RK3588 on uuden sukupolven lippulaivasiru, jossa on Rockchipin 8nm valmistustekniikka. Sen vahvempi suorittimen laskentateho tukee vähintään kahta 4K-käyttöliittymän kanavaa, ja se voi ajaa monimutkaista grafiikan käsittelyä ja pelejä sujuvasti käyttämällä 8-ytimistä CPU:ta (4-ytiminen Cortex-A76 + 4-ytiminen Cortex-A55).
RK3588:n NPU, jossa on sisäänrakennettu 6T-laskentateho, sopii erilaisiin tekoälyskenaarioihin tarjoamalla erilaisia ​​mahdollisuuksia paikalliseen offline-AI-laskentaan monimutkaisissa skenaarioissa, monimutkaiseen videovirta-analyysiin ja muihin sovelluksiin. Lukuisilla liitännöillä, kuten Type-c-, SATA3.0-, PCIE3.0-liitännöillä ja kahdella Gigabit Ethernet -portilla, RK3588 täyttää useimpien päätelaitteiden reunalaskentatarpeet. RC-sarjan älykäs suuri näyttö on parantunut huomattavasti edelliseen sukupolveen verrattuna laitteiston suorituskyvyn, kuvan näytön, dekoodauskyvyn, skaalautuvuuden ja muiden näkökohtien suhteenSamalla RK3588:n ydinsuorituskykyyn perustuen tuotesuunnittelua toteutetaan koulutuskohtausten kipupisteiden mukaan.
RC-sarjan älykäs suuri näyttö voi tukea DC-himmennystä, älykästä silmäsuojausta ja säätää automaattisesti näytön kirkkautta, kun se havaitsee ympäristön nykyisen kirkkauden; Tukee usean kosketuksen, usean henkilön kirjoittamista, käsinkirjoitusta pienellä viiveellä, mutta sujuvammin vastaamaan opettajan ja oppilaan vuorovaikutuksen tarpeita luokassa; Tukee useita langattoman näytön projisoinnin tapoja, muodosta yhteys nopeasti monipääteiseen näytön projisointiin, esityskurssiohjelmiin, minimiaikaviiveeseen mitattuna vain 80 ms, mikä parantaa luokkahuoneen tehokkuutta.

Koulutuksen informatisointiin liittyvien politiikkojen edistämisen myötä teknologian ja koulutuksen integraatiovaatimukset syvenevät entisestään. Rockchip Micro jatkaa korkean suorituskyvyn mahdollistavan teknologian toteuttamista ja luo yhdessä muiden yritysten kanssa älykkään koulutusskenen tehokkaan soveltamisen edistämään koulutusalan digitaalista muutosta ja älykästä päivittämistä.