Rockchip: RK3588, yhtenä harvoista parhaista siruista kotimarkkinoilla, voi kilpailla ensimmäisten tunnettujen kansainvälisten pelimerkkien kanssa

- 2023-03-30-
Hiljattain Rockchip-yhtiö totesi virastotutkimuksessa, että RK3588, yhtiön lippulaivatuote, on yksi harvoista parhaista älykäs ohjaamo-siruista kotimaassa, joka voi kilpailla ensimmäisten tunnettujen kansainvälisten merkkisirujen kanssa.

RK3588 tukee älykkään ohjaamon seitsemän näytön näyttöä ja mahdollistaa suoran pääsyn useisiin kameroihin. Lisäksi älykkäillä prosessoinneilla RK3588 voi toteuttaa monia toimintoja, kuten kuljettajan/matkustajan valvontaa.
 
Erinomaisen suorituskyvyn ja sopivan sirumäärittelyn ansiosta RK3588 on voittanut eri alatoimialojen huippuasiakkaiden ja monien muiden toimialojen asiakkaiden yhteistyön kahdeksassa sovellussuunnassa, nimittäin suuren näytön laitteissa, pilvipalvelulaitteissa ja reunalaskentaan, korkeaan -päätykamerat, NVR, älykkäät auton ohjaamot, tabletit, ARMPC ja AR/VR. RK3588:aa käytetään jatkuvasti laajentamaan yhä useampia tuotesovellusskenaarioita.
RK3588:n markkinointiryhmä jatkaa tänä vuonna edellä mainitulla sovellussuunnalla ja tutkii uusia potentiaalisia teollisuuden sovelluksia, kuten lähetyskonetuotteita, SBC:tä jne.

Rockchip-yhtiö ilmaisi myös, että RK3588 on alan johtava huippuluokan AIoT-sirualusta korkean suorituskyvyn, useiden skenaarioiden sovelluksiin. Mutta tiedetään, että AIoT:lle on ominaista kohtaus ja pirstoutuminen. Ja RK3588 on ratkaissut tämän ongelman paremmin kuin muut tuotteet. RK3588:n suorituskyky on suhteellisen tasapainoinen ja se täyttää asiakkaiden tarpeet kahdeksassa käyttösuunnassa. Se voi tarjota täydellisiä ratkaisuja asiakkaille monilla toimialoilla ilman rajoitettua vetovoimaa markkinoiden pirstoutumisen vuoksi. Joten RK3588 universaalina alustatyyppisenä piirinä voi vastata paremmin AIoT:n monipuolisiin tarpeisiin, erityisesti huippuluokan sovelluksissa