Rockchip voitti China Coren "Special Achievement Award" -palkinnon ja RK3588 voitti palkinnon erinomaisista teknologisista innovaatiotuotteista

- 2023-02-01-

Tammikuun 5. päivänä 2022 Qin-Zhuhai-Macao Integrated Circuit Industry Promotion Summit -kokouksessa ja 17. "China Core" -palkintoseremoniassa Rockchip electronics Co., Ltd. (jäljempänä "Rockchip") voitti kaksinkertaisen materiaalipalkinnon ja "Special Achievement Award" ja uuden sukupolven lippulaivasiru RK3588 voittivat "erinomaisen teknologisen innovaatiotuotteen" -palkinnon.On syytä mainita, että "China Core" Special Achievement Award on äskettäin perustettu yrityspalkinto, jonka tavoitteena on tunnustaa esimerkilliset ja erinomaiset saavutukset kotimaisen integroitujen piirien teollisuuden kehittämisessä. Yritykset, jotka ovat saavuttaneet hedelmällisiä tuloksia, osallistuneet aktiivisesti ja vahvasti innovaatioihin "China Coren" aikaisemmissa loistavissa tuotekehityksessä. Tähän mennessä Rockchip on voittanut "China Core" -tuotteen kunnian yhteensä 16 kertaa. Tällä kertaa "Special Achievement Award" -palkinto on täydellinen vahvistus Rockchip-tuotteiden arvon ja korkea tunnustus tuotteiden takana olevalle itsenäisen innovaation käsitteelle.Rockchipin uuden sukupolven lippulaivasiruna RK3588-siru, joka voitti palkinnon "upeaista teknologisista innovaatiotuotteista", on markkinoilla laajalti tervetullut.On selvää, että Rockchip RK3588 som, joka käyttää ARM-arkkitehtuuria, kehittynyttä 8 nm:n prosessitekniikkaa, integroi neliytimisen Cortex-A76:n ja neliytimisen Cortex-A55:n (yhteensä 8 ydintä) ja erillisen Neon-apuprosessorin, tukee 8K-videokoodekkia. , tarjoaa monia tehokkaita sulautettuja laitteistomoottoreita, tarjoaa äärimmäisen suorituskyvyn huippuluokan sovelluksille ja tarjoaa monipuoliset toiminnalliset rajapinnat eri teollisuudenalojen tuotteiden räätälöintitarpeiden täyttämiseksi.

Tällä hetkellä RK3588-siruilla varustetut kumppanituotteet ja -projektit ovat sujuneet sujuvasti kattaen sovelluksia, kuten reunalaskentaa, sähköajoneuvoja, voimaa ja teollisuus, konenäkö, älylääketiede, älytoimistokoulutus, älykäs bisnes, kulutuselektroniikka, robotit, Arm PC, VR/AR, robotit, älykäs bisnesesitys jne.