Lomailmoitus asiakkaille

- 2023-01-03-

Hyvä yhteistyökumppani:
Hei! Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd:n koko henkilökunta kiittää täten vilpittömästi pitkäaikaisesta tuestanne ja ymmärryksestänne. Toivotan yrityksellesi menestystä ja kaikkea hyvää uudelle vuodelle! Uuden vuoden aikana yrityksemme työskentelee kovemmin tarjotakseen sinulle parempia tuotteita ja palveluita.
Uudenvuodenpäivän ja kevätjuhlien lomien aikataulu on seuraava:
Uudenvuodenpäivä: 31.12.2022-2.1.2023; Virallinen työ 3. tammikuuta.
Kevätjuhlaloma-aika: 15.1.-29.1.2023 ja virallisesti työt alkavat 30.1.. Asiakkaille: Toimitukset pysähtyivät 14.1. Yhteistyökumppaneita pyydetään järjestämään tuotteen tuotantosykli. Loman aikana yrityksemme ei järjestä noutoa ja toimitusta.
Yrityksemme ei ole päivystyksessä lomien aikana. Varmistaaksemme, että jokaisen yrityksen liiketoiminta ei vaikuta lomien aikana, muistutamme vilpittömästi kiinnittämään huomiota seuraaviin:
1. Jos yritykselläsi on kiireellisiä lähetyksiä, ota ajoissa yhteyttä asiakaspalveluumme toimituspäivän tarkistamiseksi, jotta vältytään vääristä lähetyksistä aiheutuvilta tarpeettomilta tappioilta.
2. Yrityksemme ei järjestä toimitus- ja liikeasioita lomien aikana. Asiakkaille, joilla on kaikki tilaustarpeet, hoitakaa ne loman jälkeen.
Kiitos ymmärryksestäsi ja tuestanne yllä olevista asioista aiheutuneesta haitasta!

Shenzhen Thinkcore Technology Co., Ltd

30. joulukuuta 2022