Uusi tulokas | Thinkcore RK3568 -järjestelmä moduulin käynnistyessä

- 2022-11-23-

Marraskuun alussa 2022 Thinkcore julkaisi TC-RK3568-moduulijärjestelmän, joka on varustettu Rockchipin uuden sukupolven AIoT-prosessorilla, RK3568.
Kaupallinen RK3568 voidaan varustaa RK3568-prosessorilla.
SoM:ää voidaan käyttää sähkön, teollisuuden, lääketieteen, liikenteen ja muissa vastaavissa sovelluksissa.


Yleiskatsaus moduulin TC-RK3568-järjestelmästä
TC-RK3568-moduulin (SoM) järjestelmä on varustettu Rockchipin uuden sukupolven AIoT-prosessorilla, RK3568, neliytimisellä 64-bittisellä Cortex-A55-prosessorilla, joka perustuu edistyneeseen 22 nm:n prosessointitekniikkaan, jossa on sisäänrakennettu NPU ja joka toimii taajuudella jopa 2,0 GHz.
SoM:ssa on monipuoliset oheisliitännät, tehokas multimediasuorituskyky, alhainen virrankulutus ja korkea laatu.
Se voi hyötyä paljon sähköstä, terveydenhuollosta, esineiden internetistä, teollisuudesta, liikenteestä ja tekoälystä.
Sitä voidaan käyttää laajasti eri teollisuudenaloilla.
Suunnitteluprosessissa se on läpikäynyt ankarat ympäristön lämpötilatestit, painetestit ja pitkäaikaiset käyttötestit, ja se on todennettu useissa päätteissä ja paikan päällä vankkaksi ja luotettavaksi.Korkea laajennettavuus
TC-RK3568 SoM:ssä on monipuoliset nopeat liitännät, jotka voivat laajentaa toimintoja, tehdä siitä tehokkaampaa ja helpottaa yhteyden muodostamista.
Sisäänrakennettu kaksois-GMAC; tuki RGMII-, SGMII- ja QSGMII (2-MAC) -liitäntöille; tuki 8 UART:lle; ja tuki 2 Gigabit Ethernetille (PHY-sirun kautta).


Kevyt AI
Jopa 2,0 GHz:n taajuuden lisäksi TC-RK3568 SoM integroi myös NPU:n, jossa on jopa 1 TOPS, joka tukee kevyttä päästä päähän AI-laskentaa.
Ja tarjoa RKNN-Toolkit, jolla on vahva yhteensopivuus, jonka kanssa voit helposti muuttaa verkkomallin perustuen useisiin puitteisiin, kuten Caffe, TensorFlow, TF-Lite, ONNX, PyTorch, Keras ja Darknet, jotta AI-sovelluksesi on helppo toteuttaa.


Tukee kolmea näyttöä eri näytöillä
HDMI 2.0, eDP, LVDS, RGB-rinnakkaisyhteys ja MIPI-DSI ovat hyvin tuettuja; ne tukevat kolmenlaisia ​​näyttösignaaleja samanaikaisesti, kolmea eri näyttöä ja 4K-resoluutiota.
TC-RK3568 SoM:n näytön suorituskyky on niin hyvä, että se tarjoaa erinomaisen ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuskokemuksen.
PDA, kaksinäyttöinen kassakone, moninäyttöinen mainoskone, karaokekone, elektroninen pysäytyskortti, itsepalvelukone, teollisuuskäyttöliittymä ja muut sovellukset ovat sopivia.Tehokas videokoodekin suorituskyky
HD kova dekoodaus muodoissa, kuten 265 tai VP9, ​​jotka voidaan purkaa useilla videolähteillä samanaikaisesti, kuten 1080p nopeudella 30 fps H264 tai H265 8x10 kanavalla,
Tukee HDR10:tä, jolla on erinomainen väri- ja dynaaminen alue.
H.264- ja H.265-laitteistokoodaus, 1080p nopeudella 60 fps, dynaaminen bittinopeus, kehysnopeus ja resoluution säätö
Tehokkaat laitteiston koodaus- ja dekoodausominaisuudet voivat vastata useimpien multimediapäätteiden, videoneuvottelupäätteiden ja niin edelleen erilaisiin tarpeisiin.


OS
TC-RK3568 SoM tukee Linux 4.19- ja Android 11 -käyttöjärjestelmiä, jotka Thinkcore-tiimi on optimoinut perusteellisesti, mikä takaa korkean vakauden pitkiä ajoja varten.
Tee yhteistyötä ammattimaisen teknisen tuen kanssa auttaaksesi sinua välttämään monia teknisiä ongelmia tuotekehitysprosessissa.Kohdesovellus
Rikas käyttöliittymä, kustannustehokas teollinen ja kaupallinen joustavuus,

Nämä kattavat edut lisäävät monien TC-RK3568 SoM -tuotteiden kilpailukykyä teollisuuden, sairaanhoidon, sähkön, liikenteen, ympäristön valvonnan, turvallisuuden, uuden energian ja viestinnän aloilla.