IOTE2022 18. kansainvälinen esineiden Internet Expo avattiin Shenzhenin kansainvälisessä kongressi- ja messukeskuksessa (Bao 'an)!

- 2022-11-16-

Internet of Things Media perusti IOTE IOT -näyttelyn kesäkuussa 2009, sitä on pidetty 13 vuotta, se on maailman ensimmäinen ammattimainen IOT-näyttely, tämä IOT-näyttely pidetään Shenzhenin kansainvälisessä kongressi- ja messukeskuksessa (Bao 'an) Hallissa 17, 50 000 neliömetriä näyttelyaluetta, 400 näytteilleasettajaa kutsutaan tulemaan! Tämän näyttelyn teema on "Digital Intelligence core Life, cloud co-creation", jota sponsoroi Shenzhen Internet of Things Industry Association ja järjestää Shenzhen Internet of Things Media Co., LTD., Shenzhen Yixin Internet of Things Network Co. , LTD. "Sisäisen ja ulkoisen kaksoiskierron" vapauttamasta kysynnästä on tullut hedelmällisin maaperä esineiden internetin kehitykselle. Triljoonan tason markkinat eivät ole enää iskulause, ja nyt on oikea aika tutustua esineiden internetiin!

Kolmantena maailman tietokehityksen aallona tietokoneen ja Internetin jälkeen esineiden internetistä on tullut tärkeä osa kansallista tieteen ja teknologian kehittämisstrategiaa. Se johtaa kaikilta elämänaloilta älykkäiksi ja digitaalisiksi ja on yksi johtavista digitaalitaloutta edistävistä voimista.

Kiinan digitaalitalous on ollut suuri infrastruktuurirakentamisen maana viime vuosina jatkuvasti. Vuonna 2021 Kiinan digitaalisen talouden mittakaava saavuttaa 45,5 biljoonaa RMB:tä, mikä on 39,8 prosenttia BKT:sta vuoden 2011 21,6 prosentista, ja siitä tulee taloudellisen ja sosiaalisen kehityksen "kiihdytin".

Samaan aikaan, kun teollisuus- ja tietotekniikkaministeriö ja muut kahdeksan osastoa yhdessä julkaisivat kolmivuotisen toimintasuunnitelman esineiden internetin uuden infrastruktuurin rakentamiseksi (2021-2023), kaikilla toimialoilla kukoistaa vahva tuottavuus, rakentaminen älykäs kaupunki, älykäs liikenne, älykäs maatalous, älykäs valmistus, älykkäät puistot, älykäs koti ja muu IOT-rakennusinfrastruktuuri, mikä edistää "kaiken Internetin" tervettä kehitystä.

Erilaiset yhteysteknologiat jatkavat innovointia ja läpimurto, RFID, anturit ja muut anturit hankinnan vastaus "hiilineutraali" kysyntään, jotta passiivinen kehitys; Internet of Things -alustan nopea kasvu, palvelutukikapasiteetti parani merkittävästi; Suuralueverkkojen, kuten Cat.1, 5G, NB-IOT ja LoRa, globaali kaupallistamisprosessi kiihtyy. Pilvilaskentaa, reunalaskentaa, tekoälyä ja muita teknologioita sovelletaan esineiden Internetiin tuomaan innovatiivisuutta älykkäälle teollisuudelle...

Ei ole väliä B- tai C-pään markkinoilla, esineiden internet on antanut uusia kehitysmahdollisuuksia ja avannut monia biljoonan tason teollisuusmarkkinoita. Mitä uusia teknologioita on tulossa esineiden internetin markkinoille nyt? Mitkä ovat uudet kehityssuunnat ja trendit? Mistä hyvistä yrityksistä kannattaa ottaa oppia? IOTE 2022, 18. kansainvälinen esineiden internet -show, antaa sinulle vastauksen!

15.-17.11.2022 18. IOTE 2022 International IOT Exhibition kokoaa yhteen monia kykyjä, jotka kattavat yrityksiä havaintokerroksesta, siirtokerroksesta, alustakerroksesta ja sovelluskerroksesta. Näytteilleasettajat kattavat koko toimialaketjun. He esittelevät pitkät ja syvät saavutuksensa vain kolmen päivän aikana. Tässä Internet of Things -teollisuuden vuosittaisessa tapahtumassa näemme esineiden internetin alan mahdollisia trendejä näyttelyn kautta.