Thinkcore Rockchip RV1126 Development Board -sarjan tuotekutsu agenteissa

- 2022-11-11-

Esineiden internet-teollisuuden nopean kehityksen myötä yhdistettyjen IoT-laitteiden määrä kasvoi maailmanlaajuisesti vuoden 2015 5,2 miljardista 12,6 miljardiin vuonna 2020, ja sen odotetaan olevan 24,6 miljardia vuonna 2025. Tässä tapauksessa yksilöllisten ja kevyiden laitteiden kysyntä on segmentointiskenaariot muuttuvat yhä voimakkaammiksi ja AIoT:n älykäs sovellus rikastuu vähitellen. Mitä kevyempi sovellusskenaario, sitä enemmän on parannettava alustan, sirun ja laitteiston tehokkuutta ja vähennettävä käyttöönoton vaikeuksia ja kustannuksia. Älykäs toiminta voidaan saavuttaa turvautumatta vuorovaikutukseen pilven kanssa.


Lisäksi massiivinen segmentointitarve vaatii myös tuotteelta korkeampaa kustannustehokkuutta, ja se voi täysin hyötyä vanhasta, vähentää turhaa resurssien tuhlausta.

Kevyet reunalaskentasovellukset, jotka vähentävät käyttöönottokustannuksia 30 %TC-RV1126 kehityskorttisarjan tuotteet perustuvat Rockchipin RV1126 alustaan. Sen ominaisuudet ovat korkea suorituskyky, alhainen virrankulutus, kevyt käyttöönotto ja enemmän kustannussäästöjä. Se sopii erittäin hyvin reunalaskentasovelluksiin pienissä ja keskikokoisissa skenaarioissa. Edellisen sukupolven TC-RK3399 kehityskorttiin verrattuna TC-RV1126 kehityskorttisarjan tuotteiden käyttöönottokustannukset ovat 30 % pienemmät, mikä on harvinainen kustannustehokas reunalaskentalaitteisto.Varustettu vision sirulla, korkealla suorituskyvyllä ja alhaisella virrankulutuksella

TC-RV1126 kehityskorttisarjan tuotteet on varustettu Rockchip RV1126:lla, joka käyttää neliytimistä Arm Cortex A7 32-bittistä ydinarkkitehtuuria ja integroi NEONin ja FPU:n. Tuki TensorFlow/MXNet/PyTorch/Caffe ja sarja syvän oppimisen puitteet, rikkaat resurssit ja helppo kehitys, täyttävät piiritysleijonan eri kehitystarpeet. Alustalla on ydinteknologioita hermoverkoissa, kuvankäsittelyssä, tekoälyssä, syväoppimisessa, SOC-järjestelmän tehon optimoinnissa, kasvojentunnistuksessa, kuvien hankinnassa, kuvatekniikan mukautuvassa säädössä ja muilla aloilla.


Sisäänrakennettu itsenäinen NPU, tekoälyn tehokkuus on korkeampi

Yleisesti uskotaan, että mitä suurempi NPU:n laskentateho, sitä parempi. Onko tämä todella näin? Itse asiassa suuri laskentateho lisää myös virrankulutusta ja rakennuskustannuksia. Kevyissä sovellusskenaarioissa korkea laskentatehon käyttö mutta alhainen laskentatehon käyttö on resurssien tuhlausta. TC-RV1126 kehityskorttisarjan tuotteissa on itsenäinen sisäänrakennettu NPU, joka tarjoaa 2TOPS laskentatehoa ja tukee INT8/INT16 sekatoimintoja. Se täyttää sovelluksen täysin kevyissä skenaarioissa. Lisäksi se suorittaa tekoälylaskentaa itsenäisesti, mikä on tehokkaampaa, tarkempaa ja vähemmän vääriä positiivisia.


Tukee useita videokoodekkeja, jotka sopivat erilaisille näyttölaitteille

TC-RV1126 DEVELOPMENT BOARD -SARJAN TUOTTEET tukevat H.265/H.264/MJPEG-videokoodekkia, tukevat monitasoista videolaadun konfigurointia ja koodausmonimutkaisuuden asetuksia, tukevat 4K@30fps 1080p@30fps videokoodausta, maksimidekoodausta 4K@30fps ja sama koodaus ja ratkaisu; Se voi mukauttaa alkuperäisiä näyttölaitteita eri kokoonpanoilla ja yhdistää erinomaiset koodekkiominaisuudet reunalaskentaan. Samalla kun kuvanlaatu paranee, videovirran viive on pienempi, reaaliaikainen suorituskyky on vahvempi ja kaistanleveyden käyttö ja tallennustila vähenevät, mikä pienentää edelleen sovelluskustannuksia.


Rikas laajennusliittymä, vähentää kehityksen vaikeutta

TC-RV1126 kehityskorttisarjan tuotteet on varustettu Ethernet-, HDMI-lähtö-, RS232-, RS485-, Line in/out-, Wi-Fi-, TF- ja muilla liitännöillä eri skenaarioiden vaatimusten täyttämiseksi. Alhaisen virrankulutuksen ja korkean integroidun piirirakenteen ansiosta se voi toimia sujuvasti ja vakaasti ulkona -40 ~ 70 â, ja sillä on vahva sopeutumiskyky ankariin ympäristöihin.


Sitä sovelletaan älykkäällä rakennustyömaalla tehokkaan ja älykkään valvonnan saavuttamiseksi

TC-RV1126 kehityslevysarjan tuotteita on käytetty kypsästi älykkään turvallisuuden, kasvojentunnistuksen ja oven lukon alalla. TC-RV1126 kehittäminen aluksella sarjan tuotteita, jotka on rakennettu eri sivuston kohtaus algoritmeja, reaaliaikainen seuranta ja tunnistaminen useita sivuston rikkomuksia ja hälytys; 


Thinkcore-teknologian reunalaskentatuotteet auttavat rakennusalan älykästä tuotantoa ja hallintaa monipuolisilla tietotyypeillä, vertikaalisen segmentoinnin älykkäällä analyysillä ja standardinmukaisella avoimella API-rajapinnalla. Tulevaisuudessa Thinkcore Technology jatkaa ponnisteluja reunalaskennan alalla ja esittelee enemmän ohjelmistoihin ja laitteistoihin integroituja reunalaskentaratkaisuja, joita käytetään laajasti kaikilla elämänaloilla.