Sovelluskokoelma ydinlevyjä lääketieteellisissä ratkaisuissa

- 2022-05-21-

Sydänlevykaavio 1: erittäin tarkan peritoneaalidialyysilaitteen käyttö
Peritoneaalidialyysikone on lääketieteellinen laite, jota käytetään kaatamaan dialysaattia potilaan vatsaonteloon, käyttämällä vatsakalvoa dialyysin loppuun saattamiseen ja poistamaan sitten nestettä vatsaontelosta, joka kuuluu toiseen lääketieteellisten laitteiden luokkaan. Runkolevy on teollisuuslaatua, hyvä vakaus ja pitkä elinkaari. Ydinlevy on läpäissyt CE/FCC-sertifioinnin, sähkömagneettisen yhteensopivuuden ja on läpäissyt tiukan korkean ja matalan lämpötilan testin -40â ~ 85â.
Ydinlevykaavio 2: nukleiinihappouuttimen käyttö
Automaattinen nukleiinihapon uuttojärjestelmä on eräänlainen instrumentti, joka käyttää vastaavaa nukleiinihapon uuttoreagenssia näytteen nukleiinihapon nopean uuttoprosessin suorittamiseksi automaattisesti loppuun. Teollisuustason ydinkortissa on NXP Cortex-A7 800 MHz:n päätaajuusprosessori, joka tuo asiakkaille kustannustehokkaan kehitysratkaisun ja runsaat liitäntäresurssit, joiden avulla asiakkaat voivat laajentaa sovelluksiaan.
Ydinlevykaavio 3: kemiluminesenssi-immunomääritysanalysaattorin käyttö
Täysautomaattinen kemiluminesenssi-immunomääritysanalysaattori voi analysoida koehenkilöiden kokoveri-, seerumi- ja plasmanäytteitä tieteellisten hoito- tai hävityssuunnitelmien laatimiseksi. Ydinlevyn tehokas videoprosessointikyky ja suorittimen prosessointikyky voivat tuoda käyttäjille sujuvan käyttökokemuksen sekä korkeamman turvallisuuden ja viileämmän ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuskokemuksen.
Sydänlevykaavio 4: Automaattisen biokemiallisen analysaattorin käyttö
Automaattinen biokemiallinen analysaattori, jota kutsutaan nimellä ACA, on laite, joka mittaa kehon nesteiden tiettyä kemiallista koostumusta valosähköisen kolorimetrian periaatteen mukaisesti. Ydinlevyn päätaajuus on 1 GHz, kaksiytiminen prosessori ja neliytiminen prosessori ovat PIN-PIN-yhteensopivia, tuki 1 Gt DDR3 (laajennettava 2 Gt), 8 Gt eMMC, ohjelmistoja ja laitteita voidaan räätälöidä, alhaiset kustannukset , korkea luotettavuus, pieni koko, alhainen virrankulutus ja muita etuja.
Core board suunnitelma viisi: automaattinen veren analysaattorisovellus
Verianalysaattori saa analyysitulokset sulautetun emolevyn käsittelyn kautta. Analyysitulokset voidaan tallentaa ja näyttää, ja erilaisia ​​parametreja voidaan myös tulostaa suoraan. Ydinkortti on suunniteltu perustuen TI:n teollisuustason ARM-prosessoriin AM3354. Se on suunniteltu 200 kaksirivisellä pin-liittimellä, jotka johtavat useimpiin CPU:n toimintoihin ja tukevat mitä tahansa erilaisten viestintämoduulien yhdistelmiä.
Core board kaavio kuusi: automaattinen tietokoneen optometria sovellus
Tietokoneistettu refraktometri on elektroninen ja objektiivinen optometrialaite. Se ei vaadi kliikon ja kohteen subjektiivista arviointia mittauksen aikana, ja se arvioi taiteparametrit objektiivisesti ennalta asetettujen standardien avulla. Prosessorialustana tehokkaille ja kustannustehokkaille sovelluksille, ydinkortti käyttää yhtä Cortex-A7-ydintä, jonka käyntinopeus on jopa 800 MHz; se tukee toimintoja, kuten LCD-näyttö, verkkoviestintä ja tietokantatallennus, jotka voivat tehokkaasti auttaa likinäköisyyshoitolaitetta keräämään ja näyttämään tietoja. Toiminta ja PTZ-viestintä.
Core board suunnitelma seitsemän: lääketieteellisen ventilaattorin sovellus
Tehokkaana keinona korvata keinotekoisesti spontaanin ventilaation toimintaa, ventilaattoreita on käytetty laajalti skenaarioissa, kuten eri syistä johtuva hengitysvajaus, anestesiahengityksen hallinta ja hengitystukihoito, ja ne ovat erittäin tärkeitä modernin lääketieteen alalla. Ydinlevyn päätaajuus on 1,2 GHz, ja siinä on vahvat video- ja kuvankäsittelyominaisuudet. Reaaliaikainen pieni latenssi, vaste vain 20 ns, nopea ja herkkä vaste ja ohjaus.