Ilmiö RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB Board

- 2021-11-11-

IlmiöRV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 piirilevy
1. Kun kohtaat piirilevylaminaattiongelman, ota se huomioon PCB-laminaattimateriaalin eritelmissä. Yleensä jos teknistä erittelyä ei noudateta, se aiheuttaa jatkuvia laatumuutoksia ja johtaa siten tuotteen romutukseen. Yleensä PCB-laminaattien laadun muutoksista aiheutuvia materiaaliongelmia esiintyy valmistajien eri raaka-aine-erillä tai eri puristuskuormilla valmistamissa tuotteissa. Harvalla käyttäjällä on tarpeeksi tietueita, jotta ne pystyvät erottamaan tietyt puristuskuormat tai materiaalierät käsittelypaikalla. Tästä johtuen usein käy niin, että piirilevyjä valmistetaan ja asennetaan jatkuvasti komponenteilla, ja juotossäiliössä syntyy jatkuvasti loimia, mikä tuhlaa paljon työvoimaa ja kalliita komponentteja.
2. Pintaongelmat
Oireet: huono painokiinnitys, huono pinnoitteen tarttuvuus, joitain osia ei voida syövyttää pois ja joitain osia ei voida juottaa. Käytettävissä olevat tarkastusmenetelmät: käytetään yleensä muodostamaan näkyviä vesilinjoja levyn pintaan silmämääräistä tarkastusta varten.
3. Irrokekalvon aiheuttaman erittäin tiheän ja sileän pinnan vuoksi päällystämätön kuparipinta on liian kirkas. Laminaatin kuparittomalta puolelta laminaatin valmistaja ei yleensä poista irrotusainetta. Kuparikalvon reiät saavat hartsin valumaan ulos ja kerääntymään kuparikalvon pinnalle. Tämä tapahtuu yleensä kuparifoliolla, joka on ohuempi kuin 3/4 unssin painovaatimus. Kuparifolion valmistaja pinnoittaa kuparifolion pinnan liiallisilla määrillä antioksidantteja. Laminaatin valmistaja muutti hartsijärjestelmää, ohuen kuorinnan tai harjausmenetelmän.
Virheellisestä käytöstä johtuen siinä on paljon sormenjälkiä tai rasvatahroja. Kasta moottoriöljyyn lävistyksen, tyhjennyksen tai porauksen aikana.
4. Ratkaisu:
Ennen kuin teet muutoksia laminaatin valmistukseen, tee yhteistyötä laminaatin valmistajan kanssa ja määritä käyttäjän testikohteet. Laminaatin valmistajien on suositeltavaa käyttää kangasmaisia ​​kalvoja tai muita irrokemateriaaleja. Ota yhteyttä laminaatin valmistajaan tarkastaaksesi jokainen kuparifolioerä, joka ei ole pätevä; pyydä liuosta hartsin poistamiseksi. Kysy laminaatin valmistajalta poistotapa. Changtong suosittelee suolahapon käyttöä ja sen jälkeen mekaanista hankausta sen poistamiseksi. Ota yhteyttä laminaatin valmistajaan ja käytä mekaanisia tai kemiallisia eliminointimenetelmiä.
RV1126 1109 IPC 2MP Sony IMX307 PCB Board